Мъгла и заледени участъци мъчат шофьорите в Пиринско

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Мъгла и частични заледявания тормозят тази сутрин шофьорите в Благоевградска област. Пътищата навсякъде са проходими и няма затворени участъци, но по усойните места в района на Кресненското дефиле и прохода Предела е възможно да има заледени настилки, предупреждават от областната пътна служба.

Трафикът е нормален  на всички ГКПП на вход и изход от и за страната, съобщават от МВР.

Във връзка с усложнената обстановка от COVID-19, от 21 до 5 часа гръцките гранични власти няма да пропускат през ГКПП "Промахон" на влизане в Гърция чужди граждани с леки автомобили и автобуси. Ще бъдат пропускани само гръцки граждани, които ще изчакват на паркинга след граничния пункт. Ограничението ще продължи до 17 ноември. Товарните автомобили ще преминават без промяна, както досега.

През ГКПП "Илинден" - "Ексохи" се пропускат само товарни автомобили с един водач след представяне на QR код.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини