По Коледа ни очаква дълга ваканция, вижте как ще почиваме за Нова година

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Въпреки пандемията от коронавирус и факта, че голяма част от работещите изпълняват задълженията си от вкъщи, всички очакват с нетърпение предстоящите коледни и новогодишни празници. Очаква ни дълъг маратон от почивни дни, предава "Дарик".

За Коледа почивката ще е най-дълга - цели 5 дни от 24 декември до 28 декември включително. Струпването на почивните дни се получава, защото 26 декември е обявен официално за празничен ден. Тази година той се пада в събота, което автоматично прави и понеделник почивен ден.

За Нова година също ще има струпване на почивни дни. За старта на 2021 година ще почиваме 3 дни, защото празникът се пада в петък и по този начин се слива с уикенда от 1 януари до 3 януари включително.

31 декември обаче е официален работен ден и ще се наложи да работим, освен ако не си вземем отпуска.


Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини