Слънцето ни радва и днес, но съботата ще е прохладна

Слънцето ни радва и днес, но съботата ще е прохладна

Днес над по-голямата част от страната ще има значителна ниска облачност. Ще бъде почти без валежи. Над Югозападна България облачността ще намалее до предимно слънчево време. В Източна България ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 10° и 15°, малко по-високи в крайните югозападни райони.

Над планините облачността ще намалее до слънчево време, но в сутрешните часове на места по високите части все още е възможно да превалява слаб сняг. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 1°.

Над Черноморието ще има значителна ниска облачността. По-значителни разкъсвания на облачността ще има главно по южното крайбрежие. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 11°-13°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини