Шести труп в аферата Белнейски

Шести труп в аферата Белнейски
Източник: NBox

Шести труп изплува в аферата Белнейски, след като в събота стана ясно, че полицията разследва мистериозното изчезване на главния свидетел срещу убиеца Лазар Колев. 3-4 литра от кръвта на Владимир Славов-Иширковеца са открити в кола от полицията на пътя Силистра-Шумен, но труп няма, пише NBox. Според експерти количеството кръв, което е попило в седалките на колата и е разлято по пода, е несъвместимо с живота на този, от когото е текла. Отдавнашният познайник на полицията Славов лежа в килия с Колев и записа показанията му как е убил сестрите. Килърът получи доживотен затвор.

Фаталната серия със загадъчни смърти започва малко след зверското убийство на двете момичета. Ски учителят Димитър Юруков умира няколко месеца, след като е дал интервю за Би Ти Ви и казва, че е давал ски уроци на сестрите. Овчарят, намерил телата, също не е жив вече. Частният детектив Енчо Танчев, нает от Фани Белнейска, получава инфаркт, малко след като заявява, че е на верен път в търсенето си. Професорът Стойчо Раданов, направил експертизата на убийството, се самообесва на катерушка през 2008 година.

Според заключенията на тази експертиза сестрите са били прегазени от автомобил и не са били изнасилвани. Бащата на Христина и Росица Белнейски Стоимен е намерен мъртъв на 3 февруари миналата година на релсите на гара Пазарджик. Той работеше като стрелочник и получи инфаркт. Стоимен бе положен до момичетата, а общината пое разходите по погребението му.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини