Облаци покриват страната, дъжд ще вали на изток и в планините

Облаци покриват страната, дъжд ще вали на изток и в планините

Днес ще нахлува по-студен въздух. Валежите в Западна България ще спират, а около обяд и облачността ще започне да намалява. Над Източна България облаците ще се задържат, като ще има превалявания от дъжд. Максималните температури ще бъдат предимно между 13° и 18°.

В планините ще бъде предимно облачно с валежи от дъжд, над 1800-2000 метра от сняг. В следобедните часове над масивите от Западна и Централна България ще има по-значителни разкъсвания и намаления на облачността. Ще духа силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра - около 1°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно с превалявания от дъжд. Вятърът от запад-северозапад ще се усили. Максимални температури на въздуха: 15-16°. Температурата на морската вода - 18-19°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини