Окрадоха парите от пет люлки в парк „Бачиново”

Снимката е илюстративна, фото: Община Благоевград
Снимката е илюстративна, фото: Община Благоевград

Неизвестни засега извършители потрошиха касите на люлки в парк „Бачиново” край Благоевград и задигнаха монетите от тях. Полицейски служители работят по получени сигнали за кражби от електромеханични люлки в зеления оазис на града.

За времето от 29.09.2020 г. до 28.10.2020 г., чрез увреждане на касите на три детски електромеханични люлки, находящи се пред питейно заведение в парка, са отнети монети на обща стойност около 240 лева.

За времето от 17.09.2020 г. до 28.10.2020 г., от две електромеханични люлки, също поставени пред заведение за хранене в същия парк, е задигната сумата от около 279 лева. За случаите е уведомена Районна прокуратура-Благоевград. Образувани са досъдебни производства.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини