Радваме се на слънчев вторник, но идва захлаждане

Радваме се на слънчев вторник, но идва захлаждане

Слънчев и топъл за сезона вторник ни очаква днес. В ранните часове на много места в страната ще се образуват мъгли – покрай река Дунав и други големи водоеми, в котловините и низините.  Но след това денят ще е слънчев и много приятен. Температурите следобед ще са от 18 до 23 градуса. В планините ще е тихо и слънчево с температури в най-топлата част на денонощието между 8 и 15 градуса.

Преди обяд на отделни места по Черноморието ще има мъгла или ниска облачност, които до обяд ще се разсеят. След обяд ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 20-21°. Температурата на морската вода ще е 19-20°.

От сряда обаче започва захлаждане с по-динамично време. Сутринта отново ще има условия за мъгли. Следобед ще е облачно в южните райони на страната с малка вероятност тук-там за изолирани превалявания. В четвъртък страната ни ще попадне под влиянието на средиземноморски циклон с валежи в Южна и по-напоителни в Югоизточна България.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини