Облаци засенчват слънцето днес, ще вали и дъжд

Облаци засенчват слънцето днес, ще вали и дъжд

Днес облачността ще е значителна. На много места в Западна и Централна България ще има валежи от дъжд. През нощта валежите там ще спират и ще продължат на изток. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се понижат и максималните в западната половина от страната ще са между 12° и 17°, а в източните райони, където през деня ще е без валежи и със слаб югоизточен вятър, ще се задържат по-високи – между 21° и 24°.

Над планините ще е предимно облачно с валежи от дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин – от сняг. Ще духа умерен, временно силен вятър от юг-югозапад, който привечер ще се ориентира от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра - около 6°.

На Черноморието облачността ще е значителна. Ще бъде без валежи, но през нощта срещу понеделник ще превали дъжд. Ще духа слаб източен вятър. Максимални температури на въздуха ще са между 20° и 23°. Температурата на морската вода ще е 19-20°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини