Осъдиха актьора Явор Бахаров на година затвор, присъдата може да се обжалва

Снимка: Стопкадър: БНТ
Снимка: Стопкадър: БНТ

Известният роден актьор Явор Бахаров получи ефективна присъда от 1 година затвор. Той беше заловен да шофира пиян и дрогиран в началото на годината в Банско в условия на рецидив. Тогава пътни полицаи забелязали, че автомобилът на Бахаров се движи, криволичейки по пътното платно със свалени прозорци и силна музика, съобщи БНТ.

Делото беше отлагано многократно. До осъдителна присъда се стигна късно снощи след 7-часово заседание. Съдът в Разлог призна Бахаров за виновен, а наказанието трябва да бъде изтърпяно при лек режим.

Бахаров трябва да се раздели с шофьорската си книжка за година и половина. Наложена му е и глоба в размер на 500 лева. Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжен съд Благоевград в 15-дневен срок.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини