Слънчев, но прохладен вторник, на места ще превали дъжд

Слънчев, но прохладен вторник, на места ще превали дъжд

Днес ще бъде предимно слънчево, над Югоизточна България с по-значителна облачност и там на отделни места ще превали слаб дъжд. В сутрешните часове на места в равнините видимостта ще бъде намалена. Вятърът ще се ориентира от североизток и ще е слаб до умерен. След хладното утро, през деня ще се затопли и максималните температури ще са 13°-18°, за София 14°

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа до умерен източен вятър. Максималната температурата на височина 1200 метра ще бъде 11°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието облачността ще е значителна и на места по южното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 17°-19°. Температурата на морската вода - 20-21°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини