27 с COVID-19 за 24 часа в Пиринско, 169 са заразените у нас, няма починали от вируса

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Новите заразени с коронавирус за последното денонощие са 169, което е с 86 по-малко от миналия ден. Това са данните на Единния информационен портал. Направени са 2710 PCR теста. Така общият брой на заразените ofстигна 19 997. Активните случаи са  5048.

Благоевградска област продължава да е в челото по брой заразени в страната. За последните 24 часа новозаразените в Пиринския край са 27, като пред нашия регион е само София град с 34 случая на COVID-19, а на трето място в тази тревожна статистика е област Пазарджик с 22 заразени.

В болници се лекуват 791 пациенти с коронавирусна инфекция, а в интензивни отделения са 36 души. Излекувани от опасния вирус в страната са 14 160 човека, като само за последното денонощие те са 28. Добрата новина е, че няма починали за денонощието. Жертвите у нас досега остават 789.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини