Арестуваха 63-годишна жена от Михнево за отглеждане и съхранение на канабис

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

Полицията в Петрич арестува 63-годишна жена за отглеждане и съхранение на канабис.

На 24 септември в обезлесен участък от Държавен горски фонд в местността Изворката в землището на с.Чурилово са открити засадени 76 тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на марихуана с общо тегло около 161 килограма.

В същия ден е извършена проверка на жилище и прилежащ към него двор в с.Михнево, обитавани от 63-годишна жена от селото, която е задържана със заповед за задържане до 24 часа. В жилището е намерена и иззета около 1 050 грама суха, тревиста маса, а в двора около 12 бр. тревисти растения с общо тегло около 180 килограма, всички реагиращи положително на канабис.

В следобедните часове на деня, в ж.к. „Цар Самуил“ в гр.Петрич, е извършена проверка на двама младежи на 17 и 19 години от града, като е намерен гриндер със суха тревиста маса по него, която е реагирала положително на марихуана с тегло около 3,49 грама. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини