Облаци скриват слънцето днес, но остава топло

Облаци скриват слънцето днес, но остава топло

Днес облачността ще е предимно значителна, купеста и купесто-дъждовна и на места в Западна и Централна България ще превали. В планинските райони и на места в Горнотракийската низина в следобедните часове ще има и гръмотевици. Вятърът временно ще се ориентира от северозапад, в крайните източни райони ще е от югоизток, слаб до умерен. Максималните температури ще са между 24° и 29°.

Над планините облачността ще е значителна, в масивите от Южна България след обяд купесто-дъждовна. На места там ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 13°.

Край морето също ще има доста облаци, на отделни места, главно по южното крайбрежие, ще превали. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 22-25°. Температурата на морската вода ще е около 23°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини