2-годишно момченце изчезна безследно в Якоруда, полицията го издирва с кучета

Снимка: МВР
Снимка: МВР

Момченце на две години и шест месеца от Якоруда е в неизвестност от вчера в 16,00 часа. От детето няма и следа, след като за последно си играло в двора на дома си в планинския град. Къщата се намира в района над Професионалната гимназия по машиностроене.Вече над 16 часа то е в неизвестност.

Близките на малкия Мехмед веднага са подали сигнал на телефон 112 за изчезването на момченцето. Веднага са сформирани полицейски екипи, които да издирват детето. То е високо около 80 см, с руса коса и кафяви очи. Облечено е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обуто е с чехли. След подаването на сигнала около 18:00 часа, са предприети незабавни издирвателни мероприятия от полицейски служители, служители на РСПБЗН-Разлог, Планинска спасителна служба и служители на общината. Действията по издирването на детето продължават.

Гражданите, които имат информация за издирваното дете могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото управление на МВР, призоваха от полицията.

„Дойдоха полицаи със следови кучета от Банско и Разлог, до 22,00 часа обикаляха навсякъде, но не намериха и следа от момчето. Днес издирването ще бъде подновено. Пълна мистерия е какво се е случило. Това все пак е малко дете, не може да измине голямо разстояние, за да излезе извън града и да се изгуби в гората”, споделиха жители на Якоруда. Полицията работи по всички възможни версии.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини