151 новозаразени с COVID-19 у нас, в Пиринско са 13, жертвите са 4

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Броят на заразените с COVID-19 у нас от началото на пандемията надхвърли 19 хиляди души. По данни на Единния информационен портал за последното денонощие за регистрирани 151 нови случая при направени 2988 PCR теста. Общият им брой вече е 19 014. Активните случаи са 4 522. Все повече ученици под карантина заради контакт със заразени.

Най-много са новите случаи в столицата - 30, в област Пловдив са 17, а в област Бургас са 16. Следва област Стара Загора с 14 нови случая, а областите Благоевград и Варна са с по 13 случая.

В болница се намират 714 души, от които 33 са в тежко състояние и са настанени за лечение в интензивни отделения.

За последните 24 часа са починали 4 души, общо желтвите на коронавируса у нас са 765. Излекувани са 147 човека, общо преборилите болестта са 13 727.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини