Спад на заразените с COVID-19 – 86, но при по-малко PCR тестове, 11 са в Пиринско

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

За изминалото денонощие новите заразени са под 100 - 86, въпреки че направените PCR тестове са едва 2915, а в предния ден бяха 6042. Това сочат данните в Единния информационен портал.

Най-висок е броят на заразените във Варненска област – 19, следвана от столицата с 12 и област Благоевград с 11. В 6 области няма регистрирани нови случаи.

Починалите за последните 24 часа са само двама, а вчера те бяха четирима. Така жертвите на пандемията от коронавирус у нас са общо 755.

Леко увеличение има при тези, които са в интензивно отделение - 37 души, след като бяха спаднали до 34. В болници се лекуват 723. Излекуваните за последното денонощие са 48 души, общо са 13 558. Заболелите у нас са 18 819, активните случаи са 4506.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини