Пъстър парад на ретро коли вдъхнови жители и гости на Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Класа и стил, история и много емоции пристигнаха в Банско на колелата на десетки автомобили от миналото. Парадът на стари коли върна назад във времето жители и гости на курорта. Собствениците им заслужиха адмирациите и уважението на публиката заради перфектния вид на автомобилите и доброто им техническо състояние.

Голямата награда спечели Ивайло Паунов от Дупница, горд собственик на „Крайслер“ от 1926 година. Той бе награден от кмета на община Банско - Иван Кадев. Специален гост на събитието бе посланикът на Република Сърбия - доц. д-р Желко Йович, който поздрави и награди част от участниците. Награди връчи и заместник-кметът Стойчо Баненски.

От своя страна организаторите връчиха на градоначалника почетен плакет като знак на благодарност за домакинството и добрата организация на парада в последните години. Парадът се организира за седемнадесети пореден път и беше включен в Лятната програма на Община Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини