Слънце грее в цялата страна, ще превали само на юг

Слънце грее в цялата страна, ще превали само на юг

Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, по-значителни над Южна България и на отделни места там ще превали слаб дъжд. С до умерен вятър от изток-североизток ще прониква хладен въздух. Преобладаващите максимални температури ще са между 24° и 29°, за София - около 25°.

Над планините облачността ще е променлива, често значителна. На отделни места в Рило-Родопската област ще превали. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 19°, на 2000 – около 12°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. На отделни места в южните райони е възможно слабо да превали. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 23-26°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини