Пиринско и София с най-много новозаразени с COVID-19, вирусът взе още 7 жертви

Пиринско и София с най-много новозаразени с COVID-19, вирусът взе още 7 жертви

За последните 24 часа са установени нови 155 случая на коронавирус у нас при направени 4312 PCR теста, което означава, че 3,6% от пробите са положителни. Заразените в страната вече са 18 216. Това показват данните в Националната информационна система. Най-голям брой на заразени с COVID-19 през последното денонощие е регистриран в София град - 27, следвана от област Благоевград - 26, област Пловдив - 19, областите Варна, Стара Загора и Ямбол – по 10, област Бургас - 9.

Излекувани през последните 24 часа са 127 човека, с което общият им брой от началото на пандемията достигна 13 057. Починали през последното денонощие са 7, като общият брой на починалите от началото на пандемията е 736.

Активните случаи са 4423, докато общо 734 са пациентите с потвърдена коронавирусна инфекция, настанени в лечебни заведения за болнична помощ. 46 от тях се лекуват в интензивни отделения или клиники.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини