Без вода в части от квартал „Струмско” заради ремонт

Без вода в части от квартал „Струмско” заради ремонт

”Водоснабдяване и канализация” ЕООД-Благоевград уведомява своите потребители, че започва ремонт на уличен водопровод по ул. „Освобождение” в благоевградския квартал „Струмско”.

Ремонтните дейности ще са в периода от 14-ти септември до 16-и октомври тази година, в часовете от 08,00 до 17,00 часа, в делничните дни. През това време водоподаването ще бъде нарушено в старата част на квартала и улица „Освобождение”, гр. Благоевград.

За улесняване на работния процес е необходимо живущите да преместят личните си моторни превозни средства. От ВиК препоръчват на потребителите да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди. От дружеството се извиняват за причиненото неудобство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини