ВМРО учреди своя структура в Скрът

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър

ВМРО-Петрич учреди местна структура в петричкото село Скрът. За председател бе избрана Надя Минкова, зам.-председател стана Иван Иванов, а секретар Спас Линеров.

На събитието присъства депутатът от ВМРО за благоевградска област и зам. председател на ВМРО-БНД – Атанас Стоянов. Той поздрави местните жители за новосъздадената структура и им пожела много бъдещи успехи в нейното развитие. Стоян Божинов – общински председател на ВМРО-Петрич, на свой ред взе думата и също поздрави новите войводи. Божинов също така даде отчет за това как се развива организацията в последните месеци и какво предстои занапред. Председателят на младежката организация – Кирил Шивачев в заключение направи кратко разяснение за отминалите и бъдещи инициативи, подети от младите войводи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини