Димитър Урдев за състоянието на Аквапарка: Още един месец безпомощност на Община Благоевград

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук

Още един месец безпомощност от страна на Община Благоевград. Така бившият общински съветник Димитър Урдев лаконично коментира в личния си фейсбук плачевното състояние, в което се намира някогашният аквапарк в областния център.

За да подкрепи своите думи, Урдев публикува и няколко снимки с предупреждението: "Всеки момент можем да станем свидетели на инцидент с деца. Прилагам снимки от вчера вечерта на състоянието на Аквапарк Благоевград. Безхаберието е потресаващо".

Състоянието на единствения аквапарк в областния център отдавна предизвиква възмущението на благоевградчани. Съдбата на съоръжението ще бъде дискутирана и на предстоящата сесия на общинския съвет, която ще се проведе на 11 септември. На сесията през август общински съветници призоваха кмета Румен Томов да назначи общинска охрана в района, тъй като обектът е опасен за преминаващите, а и за децата, които играят наоколо. Охрана към момента няма.

Преди години плажът бе преотдаден на концесия, но консеционерът така и не изпълни задълженията си по договора и в годините мястото се превърна в развалина.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини