Временен режим на водата в селата Илинденци, Струмяни, Микрево и Драката

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни
Временно ще бъде въведен режим на водата в част от селата в община Струмяни.
 
От днес, 04.09.2020 г., се въвежда временен режим на водоползването в селата Илинденци, Струмяни, с. Микрево и с. Драката, община Струмяни. Причината е намаленият дебит на водоизточника, чрез който се захранват населените места.
 
С цел ограничаване на неудобството за жителите е изготвен график, според който водата за селата Струмяни, Микрево и Драката ще бъде спирана всеки ден от 13.00 ч. до 16.30 ч., като през останалото време водоподаването ще бъде нормално.
 
В село Илинденци режимът ще бъде всеки ден от 08.00 до 13.00 часа за имотите, намираща се I зона, обхващаща периметъра от червения площад към здравната служба.
 
От 13.00 до 18.00 часа пък ще бъде спирано водоподаването във II зона, включваща имотите от червения площад към кметството.
 
Режимът ще бъде преустановен веднага след повишаване на нивото на водата във водоизточника.
 
 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини