Жарко време днес, термометрите удрят 38 градуса

Жарко време днес, термометрите удрят 38 градуса

Днес още преди обяд ниската облачност над източните райони ще намалее и над цялата стараната ще бъде слънчево, а след обяд - много горещо. Ще духа слаб в източните райони до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 33° и 38°, в София - около 33°.

Над планините ще бъде слънчево и топло. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 29°, на 2000 – около 22°.

Над Черноморието още преди обяд ниската облачност ще намалее и през останалата част от деня ще бъде слънчево. Ще духа до умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха между 28° и 31°. Температурата на морската вода е 26-27°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини