Вижте историята на една млада майка, проституирала за Мартин Дебелия

Мартин Дебелия
Мартин Дебелия

Историята на една от жените, проституирала за арестувания в Благоевград Марто Дебелия, разказаха майката и сестрата на момичето в „Здравей, България“ по Нова телевизия.

При зрелищната акция в Благоевград бяха задържани сводникът Мартин Филипов, лежал в затвора за трафик на жени, както и двама полицаи, на които е плащал такса „спокойствие“. Арестите идват, след като момичета, принуждавани да проституират, се оплакали в полицията.

Засега само те са намерили смелост да разкажат за случилото се.

С екипа на „Здравей, България“ се свързват близките на друго момиче - Гергина, майка на четиригодишно дете, от София. Учила е до 11 клас, а от половин година проституира за Марто Дебелия. Намира клиентите си в интернет. Продава се за 100 лв. на час и 500 лв. за цяла вечер. Така се запознала и със сводника си. Още в началото той започнал да я заплашва, твърдят близките на момичето.

„Отива като клиент. Тя му отваря вратата и той казва: „Ти знаеш ли кой съм аз? Аз съм Мартин Филипов. Хубаво ли работиш? Знаеш ли, че мога да ти строша кокалите за това, което го правиш, и не си плащаш на никой. Оттук нататък трябва да плащаш, за да живееш“, разказа сестрата на Гергина.

Момичето трябвало да обслужва колкото се може повече клиенти. За нея обаче не оставала и стотинка. Половината пари отивали при сводника, а другите - при съпругата му. Гергина й плащала, за да се грижи за детето й, докато проституира.
„Стигала е и до 1500 лв. на ден. Примерно с десетина или с петима по два-три часа. А след това за нея реално няма нищо. Трябвало е да предлага всичко на всеки“, разказа още сестрата.

Близките й не крият, че момичето се влюбило в сводника си. Отчуждило се и обърнало гръб на всички.

Майка й смята, че дори и в момента Гергина не приема, че е жертва на своя сводник. Чакала с нетърпение да го пуснат от ареста. Мъжът на Гергина пък я изоставил заради професията й. Майка и е подала жалба в Агенцията за закрила на детето и временно получи правото да се грижи за внучето.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини