Очаква ни неделна жега, температурите стигат до 36 градуса

Очаква ни неделна жега, температурите стигат до 36 градуса

Днес ще бъде много горещо. Само в следобедните часове ще има купеста облачност, но те ще е незначителна. В Източна България ще духа до умерен вятър от изток. Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°, в София - около 31°.

Над планините също ще бъде слънчево. След обяд ще има купеста облачност, но валеж е малко вероятен. Ще духа до умерен, предимно североизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 25°, на 2000 метра – около 18°.

Над Черноморието слънцето ще е щедро. Ще духа до умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха: 27°-29°. Температурата на морската вода ще е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини