Арестваха в Гърция нашенец с COVID-19, избягал от болница

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Гръцката полиция задържа 50-годишен българин, избягал на 16 август от болница Папагеоргиу в Солун, където е лекуван от COVID-19, съобщи Труд бг. Той е арестуван  по време на акция за незаконна търговия в Солун. Когато името му влиза в системата на гръцката полиция се оказва, че мъжът, на когото са поставени белезници, има коронавирус.

На 16 август е подаден сигнал за бягството за 50-годишния, който тайно е напуснал болницата Папагеоргиу, където се лекувал. Задържаният, вместо да бъде откаран в болницата за преглед, е отведен в центъра за задържане на полицейското управление в Неаполис-Сикея, където останал няколко часа. След като става ясно, че 50-годишният е диагностициран с COVID-19, в  полицията последваха две дезинфекции (първата, докато задържаният е бил още в ареста). Четиримата полицаи, които го арестували, са поставени под карантина.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини