Конкурс разкрива красотата и дивата природа в Национален парк „Пирин”

Снимки: НП
Снимки: НП "Пирин"

За четвърта поредна година Дирекция „Национален парк Пирин“ организира конкурса „През девет планини в десета“. Мотото този път е „Пирин планина – извор на енергия и в трудни времена”. Основната идея на инициативата е да се покажат завладяващите красоти на Пирин планина и съхранената дива природа в националния парк.

Конкурсът е насочен към всички, без ограничение във възрастта. Всеки участник може да изпрати 3 фотографии, 3 рисунки, 1 есе и 1 мултимедийна презентация в срок до 23 октомври на адрес: обл. Благоевград, общ. Банско, гр. Банско 2770, ул. ”България” №4 или на e-mail: dnp@pirin.bg.

Участниците ще се състезават в четири категории – рисунка, фотография, есе и мултимедийна презентация. Представените работи ще бъдат оценени от специална комисия, а класирани на призовите места ще бъдат отличени с грамоти и предметни награди. „Пожелаваме успех на всички участници. Запечатайте мига, който спира дъха и създайте творения, които са неповторим израз на вашите умения”, заявиха от ръководството на парка.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини