Очаква ни красив слънчев ден, дъжд – само в планините

Очаква ни красив слънчев ден, дъжд – само в планините

Днес над Централна и Източна България ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток. Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°.

Над планините в Западна България ще има временни увеличения на облачността и на места ще превали и прегърми. Над останалите масиви ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток, по най-високите върхове на Рила и Пирин от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 21°, на 2000 метра – 14°-15°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток. Максимални температури на въздуха - 26°-28°. Температурата на морската вода ще е 26-27°.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини