Недогледано решение на Община Благоевград! Майки искат пейки на сянка пред Съдебната палата

Пейките пред Съдебната палата са празни
Пейките пред Съдебната палата са празни

Защо бяха преместени пейките пред сградата на съда? Това питат десетки майки от Благоевград, чиито деца играят в градинката в района всяка вечер през лятото. Проблемът е, че преди местата за сядане бяха откъм Съдебната палата, където привечер е сянка и майките спокойно чакат малчуганите да се наиграят и да се приберат след това. Сега обаче пейките са откъм градинката и вечер там слънцето така пече, че е невъзможно да се седи. Жените са принудени да сядат по земята в търсене на спасителна сянка.

„Нямаме нищо против преместването на пейките. Те обаче са занитени в земята и не можем да ги местим на местата, където има сянка в късния следобяд и вечерта. Поне да поставят нови 2-3 пейки пред самия съд, за да можем отново да сме на сянка, докато нашите деца играят в градинката”, настояват майки, които всеки ден са там. Те се надяват, че от Община Благоевград ще реагират на техния апел и ще осигурят места за сядане, които да са на сянка.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини