К. Паскалев: Не се чувствам подготвен за кандидат-президент

Снимка: ИлинденПрес
Снимка: ИлинденПрес

Не се чувствам подготвен за кандидат-президент. Казвам това съвсем искрено, заяви Костадин Паскалев днес в Благоевград, където се проведе изнесено заседание на Изпълнителното бюро на БСП.

Той уточни, че предстои допитване до местните структури какъв да е профилът на кандидат-президента. Трябва да стане ясно под каква форма ще се издигне въпросната кандидатура. Третият въпрос ще е каква фигура може да получи най-голяма подкрепа на президентските избори. „На този етап търсим профила на нашия кандидат за президент, а не конкретни имена. Ако някоя религиозна общност ме издигне за мюфтия, трябва ли да приема подобна номинация”, риторично попита Паскалев.

„Моето лично мнение е, че е необходимо да търсим широка лява кандидатура за президент”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини