Сандански купува компютри и кростренажор за социален детски център

Сандански купува компютри и кростренажор за социален детски център

Община Сандански ще закупи специализирано оборудване и обзавеждане за помещенията в Дневния център за деца и младежи с увреждания в града. Целта е да бъдат осигурени по-добра жизнена среда и технически средства за потребителите на социалната услуга.

Ще се поднови част от обзавеждането на дневния център - дивани за многофункционална зала, кухня – някои кухненски уреди, мивка и шкафове, кушетки за масаж и кростренажор в залата за рехабилитация, климатични системи за отопление и охлаждане за някои помещения, компютри – стационарни и преносими за по-качествена и специализирана работа с децата и младежите в Дневния център.

Ще се подобри образователното, емоционалното, физическото, социалното и друго състояние и поведение на децата и младежите, които ползват услугата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини