Радослав Ревански: Нека съхраним добротата в сърцата си! Честит Курбан байрам!

Радослав Ревански, снимка: Община Белица
Радослав Ревански, снимка: Община Белица

Скъпи жители на Община Белица, братя и сестри мюсюлмани, 

Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай големия мюсюлмански празник Курбан байрам!

Празниците носят светлина и топлина, сплотяват и близки и непознати. Припомнят ни, че най-ценните дарове в живота са миговете, споделени с любимите ни хора, подадените приятелски ръце, жестовете на съпричастност и взаимно доверие.

Традицията повелява на този свещен празник да сме смирени и еднакво щедри към богатия и към бедния, към разбиращия и различния. Нека този празник, който ни учи на мъдрост и милосърдие, ни направи още по-добри и отговорни, да расте взаимното ни уважение и заедно да работим за нашето общо бъдеще.

Нека в тези празнични дни отново се обърнем един към друг, да се уважаваме и да си помагаме. Да не забравяме нашите родители и да подпомогнем морално и материално всеки, който има необходимост от помощ.

Нека вярата ни помага да съхраним добротата в сърцата си, дните ни да бъдат изпълнени с мир и разбирателство!

Пожелавам ви преди всичко здраве, мир и благоденствие. Нека са много добрите ви дела, усмивките на децата ви и щастието край семейното огнище.

Посрещнете празника с достойнство и оптимизъм и знайте, че доброто винаги се възнаграждава с добро!

Честит Курбан байрам!

РАДОСЛАВ РЕВАНСКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛИЦА

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини