Служител в Община Сандански е с COVID-19, направиха дезинфекция на сградата

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански
Установена е положителна проба за COVID-19 на служител в Община Сандански. Лицето е в добро здравословно състояние и е поставено под 14-дневна карантина.
Веднага след установяване на положителната проба, на 22 юли, в сградата на Общинска администрация – Сандански, бе извършена цялостна дезинфекция. Съгласно указанията на РЗИ, на всички служители, които са били контактни със заразеното лице ще бъдат направени PCR тестове.
 
Общински административен център функционира с нормален режим на работа, при строго спазване на всички противоепидемични мерки /дезинфекция и задължително носене на предпазни средства/.
 
Достъпът до служителите в Общинска администрация – Сандански е временно ограничен.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини