„Училищна панорама 2016” представя учебните заведения в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Благоевград ще покаже своите учебни заведения и множеството постижения на възпитаниците им в традиционната „Училищна панорама 2016”. Химикотехнологичен и металургичен университет – София и Югозападен университет „Неофит Рилски” са представителите на висшите учебни заведения, които ще представят възможностите за кандидатстването в тях, които и специалностите. Събитието започва тази сутрин  на площад „Георги Измирлиев”. „Училищна панорама” се организира от Община Благоевград и Центъра за кариерно ориентиране към Регионален инспекторат по образование – Благоевград.

Училища, езикови школи, езикови центрове и занимални за извън училищни занимания ще представят своите възможности, успехи, постижения, специалности.

Целта на инициативата „Училищна панорама” е да подпомогне родителите, бъдещите ученици, учениците в преход към средно образование и зрелостниците, продължаващи образованието си, да направят своя информиран избор. Изложението е и още една възможност учебните заведения да представят чрез презентации и отличия своите постижения в различни области пред благоевградската общественост.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини