Дамите от Движение“Ние, жените“ отпразнуваха 10-годишен юбилей

Снимки: ИлинденПрес
Снимки: ИлинденПрес

Вълнуващо ретро парти организираха дамите от Движение „Ние, жените“ по повод 10-годишен юбилей. Благоевградската организация е единствена по рода си и се занимава с благотворителност и съхраняване на традициите.

Дамите от Пиринско си спомниха как преди 10 години решили да направят свое сдружение в противовес на чуждестранните, които навлизали тогава в страната. „Ние да не сме по-глупави от чужденките, че да не можем да направим една дамска организация, която да подпомага българите имащи нужда от помощ, така се събрахме, а кръстница ни стана покойната доц.д-р Анета Йовкова", припомни председателката на Движението Здравка Чимева.

Ретро партито на инициативните жени от региона бе уважено от депутат Даниела Савеклиева от ГЕРБ, гост бе и новият лидер на БСП Николай Бошкилов, а специален подарък - българския трикольор, им изпрати кметът на Благоевград Атанас Камбитов.

„Възхищавам се на вашия дух и големи сърца, които носите и винаги сте насреща, когато трябва да се помага. Вие превръщате всяка една добрина в кауза и ви поздравявам. Пожелавам на всеки да мисли поне по една минута на ден за България, тогава ще се случват повече добри дела", каза депутат Савеклиева. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини