По-оскъдно слънце днес, ще вали и гърми в Западна България

По-оскъдно слънце днес, ще вали и гърми в Западна България

Днес над Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има валежи от дъжд и гръмотевици, на места интензивни и със значителни количества. Над Централна и Източна България ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър: в западната половина от страната от северозапад, а в източната – от изток-североизток. Максималните температури ще са от 20°-25° в западните райони, до 32° на места в Централна и Източна България.

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност. На много места ще има интензивни краткотрайни валежи, придружени с гръмотевични бури. Предимно слънчево ще е над масивите в Източна България. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток, по високите и открити части – до силен от юг. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра – около 11°.

По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури - между 27° и 29°. Температурата на морската вода ще е 25°-26°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини