Кметът на Белица от парк Росенец: Дойдох тук, за да подкрепя Ахмед Доган

Радослав Ревански
Радослав Ревански

Кметът на Белица за протестиращите в "Росенец": Не са дошли на плаж

"Те не са дошли на плаж, по нашето Черноморие има много плажове, те са дошли да изразят своята позиция против системата". Така кметът на Белица Радослав Ревански коментира сбирката на "Да, България" в "Росенец".

Ревански, които също бе в "Росенец" заедно със симпатизантите на ДПС обясни, че той е там, за да подкрепи Ахмед Доган. "Аз не съм дошъл на плаж също, дошъл съм да подкрепя д-р Ахмед Доган, който е част от моето семейство, едно семейство от стотиците хиляди граждани, които го подкрепят", коментира кметът. 

Той покани журналистите, отразяващи случващото се на Росенец, да гостуват в Белица, за да видят красотите на района и как се развива малката община.

Евродапутатът Илхан Кючук коментира новината от преди минути, че почетният лидер на ДПС Ахмед Доган и депуатът Делян Пеевски се отказват от охраната на НСО. "Научих го от медиите, както винаги и г-н Доган, и г-н Пеевски са хора, които могат да вземат решения важни за страната, могат да носят политическа отговорност, решението е изцяло тяхно, не знам други детайли", обяви Кючук.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини