Завърши детската полицейска школа в Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Завършиха заниманията в Детската полицейска школа - съвместна инициатива на МКБППМН – община Банско и РУ – гр. Банско. Школата се радва на огромен интерес сред децата в общината от създаването и́ през 2012 г. до сега.

Нина Кадева – ИДПС и Петър Ергин – младши инспектор в Банско запознаха малките ученици от Банско, Добринище и Места с професията полицай. За всяка възрастова група бяха предложени по три занятия. „Опасният непознат”, "Как да играем безопасно през лятото в нашия град" и "Безопасно движение по пътищата" бяха теми, по които децата получиха ценни знания и се научиха да ги прилагат на практика.

Представителите на РУ – гр. Банско и Мария Главчева - секретар на МКБППМН, пожелаха на участниците в Детската полицейска школа щастливо лято и им връчиха грамоти „Млад полицай”  и брошури с  „Правила за моята безопасност”.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини