Евронюз: И коронавирусът няма да върне българите на родното море

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Проблемите по българското Черноморие стигнаха и до европейските медии. В репортаж, излъчен по "Евронюз", се казва, че българите няма да се върнат на Черноморието, предаде BulgariaONAIR

Въпреки коронавируса българите няма да се върнат на родното море, а бетонът ще ги прати отново при съседите ни, се казва в репортажа на медията. Авторът Дамян Воденичаров, който от 7 години снима за "Евронюз", споделя, че трябва да се говори за проблемите, за да бъде намерено решение. 

"Основният проблем е, че българите предпочитат все повече и повече да почиват в чужбина. Не може да стане толкова лесно", посочи Воденичаров. Според него застрояването, както и всички скандали с цените на чадъри и шезлонги, отблъскват хората. 

Не на това мнение е актьорът Башар Рахал.

"Тази година ще почивам и в Гърция, и в България. Всяка година се старая да почивам на няколко места, но никога не пропускам България. Моите деца всеки път като отидем в Гърция започват да мрънкат "искаме в България", коментира той.

А авторът на репортажа, който има вече десетки хиляди гледания само във Facebook, обича родните брегове. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини