Цветна феерия радва жители и гости на Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Потънало в зеленина и цветове, Банско радва през лятото своите жители и гости не само с природната си красота, но и с украсените с цветя улици, балкони и градини.

Община Банско отделя специално внимание и усилия градът да бъде цветен и красив, особено през лятото. Всяка година общинските служители правят лятно зацветяване на целия град със сезонни цъфтящи цветя и листно-декоративни растения, като една трета от тях са собствено производство.

Цветната феерия радва очите с каскадните цветя по фасадите на обществените общински сгради и електрическите стълбове по ул. „Никола Вапцаров” и първия етап на на ул.”Пирин”, с цветни рисунъци и декоративни композиции на централните площади „Никола Вапцаров” и „Възраждане”, с цветна шевица в градския парк, със стилните аранжировки по ул.”Гоце Делчев” и ул.”Глазне”.

Служителите от отдел „Озеленяване” полагат целогодишни грижи за поддържане и обогатяване на цветното богатство, дървесната растителност и тревните площи в Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини