Петима задържани при акция срещу битовата престъпност в Сандански и Склаве

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Петима са арестуваните при специализираната полицейска акция срещу битовата престъпност, която се проведе днес в Сандански, под ръководството на Окръжна прокуратура-Благоевград.

Извършени са проверки на 12 адреса в Сандански и Склаве, проверени са също 88 моторни превозни средства и 125 лица. По Закона за МВР за срок до 24 часа са били задържани 5 от тях. Съставени са били 5 акта за установени административни нарушения и са били издадени 15 фиша по Закона за движението по пътищата.

Образувано е досъдебно производство за извършена кражба. В частен дом в Сандански е открита суха, тревиста маса – канабис. По случая се води разследване за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 3 от НК – незаконно държане на високорискови наркотични вещества.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини