Депутатът Мацурев: Горските ще осигурят дърва за огрев за хората в община Банско

Депутатът Мацурев: Горските ще осигурят дърва за огрев за хората в община Банско

Двете държавни горски стопанства - в Добринище и в Места, са готови да осигурят дърва за огрев за жителите на община Банско за новия отоплителен сезон. Това заяви народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев след срещна с директорите на двете горски стопанства.

„ДГС-Добринище ще осигури за отоплителния сезон около 6000 куб. м дърва за огрев, Стопанство-Места е предвидило около 3000 куб.м. количествата са както за продажба по ценоразпис от склад, които ще са добити от фирми, така и по ценоразпис „на корен” за жителите на населените места, които желаят сами да си добият дървесина”, уточни Александър Мацурев.

Дървата ще се предлагат за продажба, след като Община Банско изготви списъци за правоимащите лица.

Народният представител увери, че държавните структури са заявили готовност при необходимост да бъдат окомплектовани нови количества дърва за огрев на населението за предстоящия отоплителен сезон.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини