Цар Футбол се връща по родните стадиони с дербито "Левски"-"Лудогорец"

Снимка: ПФК
Снимка: ПФК

След три месеца пауза заради кризата с коронавируса Цар Футбол отново се завръща в страната. Два мача днес дават началото на рестарта на футболния ни шампионат. Най напред, в 18:45 часа, „Локомотив”-Пловдив излиза на своя стадион в квартал „Лаута” срещу тима на „Етър”-Велико Търново.

Големият мач на деня обаче е в столицата, където шампионите от „Лудогорец”-Разград гостуват на „Левски”. Началото на двубоя е в 21,00 часа. Разградчани са на първо място, а на 9 точки след тях са „сините”.

Преди дни дойде добрата новина за всички футболни фенове – разрешено бе на стадионите да има публика. Тази вечер в София ще има само около 5000 зрители. Това е заради изискването за заетост на местата до 30% от общия капацитет на стадиона. Запалянковците трябва да седят поне през две празни седалки. Правостоящите е необходимо да спазват дистанция от метър и половина.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини