Още трима с COVID-19 в Пиринско, 4 жертви на вируса само за ден у нас

Още трима с COVID-19 в Пиринско, 4 жертви на вируса само за ден у нас

През вчерашния ден са установени 33 нови случая на заразата, като от тях 21 са в болница. Направени са 1432 проби за последните 24 часа.Активните области са 8. Така случаите в страната вече са 2292. Заразено с коронавирус инфекцияа е 13-годишно дете. Регистрирани са и 2 нови случая на медицински персонал във Враца и Плевен.

Излекувани са 38 души. Четирима души са починали – мъж на 71 години от дома за стари хора в Гара Орешец, жена на 92 години – пациент от Дома за стари хора в Кула, мъж на 53 години без придружаващи заболявания, мъж на 36 години с диабет. Общият брой на починалите с коронавирус е 116 души. В болници са настанени 285, от които 33 са на интензивно лечение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини