Добри новини от Петрич: Няма положителни на COVID-19 в социалните звена

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Отрицателни са пробите за коронавирус на работещите в социалните звена в община Петрич, информираха от Общинския оперативен щаб. Персоналът и настанените към момента лица в Центъра за настаняване от семеен тип и ДДЛРГ „Петър Димитров“ в с. Първомай, бяха изследвани за коронавирусна инфекция. Взети са общо 37 проби, резултатите са отрицателни. Изследването е част от препоръчителните мерки за недопускане разпространението на инфекцията.

През тази седмица бяха тествани също работещите в Детска млечна кухня и звено „Домашен социален патронаж“ в Петрич. Техните резултати също са отрицателни. С отрицателен резултат за COVID-19 е изписана и 77-годишната пациентка от Петрич, която беше настанена за лечение в Неврологично отделение и е от контактните лица на първия пациент с коронавирус, изписан от софийска болница и приет в Инфекциозно отделение на болницата в южния град. Отрицателна е пробата и на нейния съпруг.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини