31 новозаразени с COVID-19, още три жертви на болестта

31 новозаразени с COVID-19, още три жертви на болестта

Регистрирани са 31 нови случаи на коронавирус у нас. Общият им брой в България е 2100. Това стана ясно на брифинг на Националния оперативен щаб. Сред заразените е и едно дете на 10 години.

Починали са трима души през последното денонощие, общо са 99. Един от починалите е от старческия дом в Кула. 521 е броят на излекуваните от COVID-19.

Националният оперативен щаб ще продължи да работи и да следи обстановката в страната, увери началникът на Националния оперативен щаб - ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

"Има клъстарно разпространение на болестта, което ние отчитаме като много добре. Ако продължим в същия дух, това дава по-големи шансове за нормален живот в бъдеще", заяви Мутафчийски.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини