Депутатът Стефан Апостолов дари телевизори на МБАЛ-Благоевград

Депутатът Стефан Апостолов дари телевизори на МБАЛ-Благоевград
Снимка: Община Симитли

Народният представител от ГЕРБ - Стефан Апостолов, дари 6 телевизора за нуждите на Инфекциозното отделение на МБАЛ-Благоевград. Той сподели, че е закупил техниката, след като в предварителни разговори с д-р Гайдарска разбрал,  че имат нужда от такива устройства. Телевизорите ще се ползват от пациентите, които се лекуват в инфекциозното отделение. „Когато човек е в болница, той има нужда от подходящи условия, които да направят престоя му по-лек. Затова се надявам, че с това дарение помагам поне малко на хората. В тези трудни времена е важно всеки да помага с каквото може“, подчерта Апостолов.

Преди седмици той закупи и дари 200 висококачествени предпазни шлема на Спешен център- Благоевград. Депутатът, заедно с кмета на Симитли - Апостол Апостолов, който е негов баща, закупи и дари на жителите на общината 2000 висококачествени маски за многократна употреба.

Народният представител помага от началото на мандата си двойки с репродуктивни проблеми от цялата страна, като дарява половината от своята заплата.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини