Навреме дадената помощ е най-ценна: Безплатен обяд за 100 души в община Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Навреме дадената помощ е най-ценна – такава е идеята на краткосрочната програма за целево подпомагане с топъл обяд на уязвими лица в община Банско.

Проектът е с продължителност от 1 май до 19 юни 2020 г. В неговите рамки се осигурява топъл обяд на 100 човека с ниски доходи и под линията на бедност, както и самотни уязвими лица и възрастни над 65 години без доходи и близки, които да се грижат за тях по време на извънредното положение.

Топлият обяд се приготвя в кухнята на "Дoмашен социален патронаж" на Заведенията за социални услуги към община Банско и се доставя до домовете на включените в услугата.

Проектът се финансира от Агенция за социално подпомагане в сътрудничество с Община Банско по Целева програма „Топъл обяд у дома в условията на извънредна ситуация – 2020 г.“

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини