Кампанията „ЗА ДА НИ ИМА" на финалната права!

Кампанията „ЗА ДА НИ ИМА

Едва ли някой някога е мислил, че една малка молекула каквато е тази на Ковид-19 ще преобърне човечеството. Четири месеца светът се бори с новата зараза, всички сили и средства са насочени към лечението и търсенето на ваксина срещу този смъртоносен вирус.

Ние като медия с подкрепата на всички колеги бяхме длъжни да помогнем с каквото можем, затова организирахме кампанията „ЗА ДА НИ ИМА", която цели набирането на средства за закупуването на 10 броя респиратори за МБАЛ Благоевград. Областната болница е разпределена от щаба да приема най-тежките случаи.

Медиите много често сме хулени, че поднасяме на обществото само лошо новини, особено в последните месеци, тъй като всеки ден изнасяхме актуална информация за броя на заболелите, броя на починалите и т.н.

Но наш обществен дълг е и да помагаме, да даваме сили и надежда.

Ето защо Ви призоваваме да участвате в тази инициатива, не забравяйте, че с всеки малък жест се спасява един човешки живот, а с такава постъпка означава, че сме спасили и целия човешки свят.

Не забравяйте, че  с всеки дарен лев помагате не само на болните от Ковид-19, но и на медиците, които се борят със заразата, защото тази апаратура е от първа необходимост при лечението.

Подкрепете кампанията „ЗА ДА НИ ИМА" , в платформата на Хелпкарма.

Повече информация за инициативата можете да откриете на нашият уеб сайт: www.zadaniima.com

Знаем, че времената, в които живеем са трудни и тежки, освен опасната зараза светът влиза и във финансова криза, затова благодарим на всички дарители, които се включиха с парични средства.

Не забравяйте, въпреки че част от мерките отпаднаха, опасността все още не е отминала. Ето защо не трябва отпускане - За да ни има.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини